Thuis Beroemdheden Tom Cruise is een samenwerking aangegaan met Warner. Bros: details

Advertentie

Tom Cruise is een samenwerking aangegaan met Warner. Bros: details

Dat is nieuws! Warner. Bros. heeft op zijn officiële website aangekondigd dat het in 2024 films gaat ontwikkelen en produceren met Tom Cruise. Wat zijn de plannen van de acteur en wat gaat er gebeuren met zijn samenwerkingen met andere studio’s? Lees in dit materiaal!

Het goede nieuws is dat Tom Cruise zijn samenwerking met andere filmstudio’s niet stopzet. Hij blijft samenwerken met Paramount en samen maken ze het achtste deel van de film “Mission Impossible”. En met Universal heeft de acteur in het algemeen kosmische (letterlijk) plannen. Hij is van plan om een blockbuster in de ruimte op te nemen.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie