Thuis Beroemdheden “Divorce”: fans bespreken de dialoog van John Krasinski en Emily Blunt bij de Golden Globes

Advertentie

“Divorce”: fans bespreken de dialoog van John Krasinski en Emily Blunt bij de Golden Globes

Ja, het lijkt erop dat alle mensen die kunnen liplezen hun talent hebben gebruikt bij de Golden Globes. Eerder ontdekten fans al een conflict tussen Selena Gomez en Kylie Jenner (dat uiteindelijk echter uitbleef). En nu heeft de “trend” ook Emily Blunt met John Krasinski bereikt.

Op het web wordt een video besproken van de acteurs toen ze aankwamen op het evenement. Daarop praten de geliefden geanimeerd en gebruikers begonnen meteen hun gesprek te liplezen. Wat kwam eruit? Sommigen denken dat John het over de scheiding heeft: ‘He said he can’t wait for the divorce? En zij zei: “Hé,” en hij beweerde dat hij serieus was…”, “Ik heb het 500 keer bekeken om mezelf ervan te overtuigen dat hij iets anders zei dan echtscheiding”.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie