Thuis Kino Arnold Schwarzenegger bracht een bezoek aan Danny DeVito’s “tweelingbroer”

Advertentie

Arnold Schwarzenegger bracht een bezoek aan Danny DeVito’s “tweelingbroer”

De sterren van de film “Gemini” Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito vierden zijn 35e verjaardag
Arnold Schwarzenegger bezocht zijn “broer” Danny DeVito, met wie ze samen de hoofdrol speelden in de beroemde komedie “Gemini”. Arnold Schwarzenegger deelde een foto van hen samen poserend met zijn collega DeVito en zijn dochter Lucy DeVito, op de set van het Broadway toneelstuk “I Need This.”

“Mijn bro! Het was fantastisch om Danny op Broadway te zien in het toneelstuk ‘I Need It.’ Hij, Lucy en iedereen die erbij betrokken was lieten het publiek lachen en genoten van elke minuut – het was een van de beste toneelstukken die ik ooit heb gezien, een echt spektakel met soul!!!! Ik kan niet wachten tot we weer samen kunnen werken,” schreef Arnold Schwarzenegger.

De film Gemini werd uitgebracht in 1988
De plot draait om een genetisch gemanipuleerde tweeling die bij de geboorte wordt gescheiden. De film bracht $111 miljoen op aan de binnenlandse kassa bij de release en werd de op vier na best verdienende film van dat jaar.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie