Thuis Kino Ben Stiller keert terug naar de grote bioscoop in de film The Nutcrackers

Advertentie

Ben Stiller keert terug naar de grote bioscoop in de film The Nutcrackers

Ben Stiller speelt de hoofdrol in de film van de ‘Halloween’-regisseur
Ben Stiller, die zich de laatste jaren heeft toegelegd op zijn werk als regisseur en cinematograaf, keert terug naar de grote filmwereld. De acteur heeft bevestigd gekregen dat hij de hoofdrol zal spelen in “Nutcrackers”, geregisseerd en geschreven door David Gordon Green, regisseur en schrijver van de onlangs herleefde horrorfilmserie “Halloween” en “Exorcist: The Believer”. Op het moment van schrijven van dit bericht zijn de opnames voor de film al bezig in Ohio.

Waar de aankomende film “The Nutcrackers” over gaat
“The Nutcrackers” vertelt het verhaal van workaholic Mike (Ben Stiller), die naar het platteland van Ontario moet reizen om voor zijn vier onstuimige neefjes te zorgen nadat hun ouders zijn omgekomen bij een auto-ongeluk. Een reis om een pleeggezin voor de kinderen te vinden, die een paar dagen zou duren, verandert in een nachtmerrie die een week duurt. Uiteindelijk realiseert Mike zich dat hij geen nieuw thuis hoeft te vinden voor zijn neefjes, omdat zij er zelf al een hebben gevonden.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie