Thuis Kino “Family Plan” met Mark Wahlberg brak records op Apple TV

Advertentie

“Family Plan” met Mark Wahlberg brak records op Apple TV

De Apple TV+ streamingdienst heeft veel om trots op te zijn nu het jaar ten einde loopt. Volgens insiders was de komische actiefilm Family Plan, die op 15 december 2023 in première ging, het best gewaardeerde debuut op Apple TV+. Nu is de film, met Mark Wahlberg in de hoofdrol, volgens insiders uitgeroepen tot de best gewaardeerde film in de streaminggeschiedenis.

Wat tv-series betreft, breekt “The Morning Show” met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon ook kijkcijferrecords op de service. Het kijkersaantal van het derde seizoen is met 20 procent gestegen ten opzichte van het tweede seizoen, dankzij een stijgende populariteit in de VS, Canada, Australië, Duitsland, Brazilië, Mexico, Spanje, Frankrijk en India.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie