Thuis Kino Harley Quinn wordt betoverd door de Joker in nieuwe beelden voor ‘Joker 2

Advertentie

Harley Quinn wordt betoverd door de Joker in nieuwe beelden voor ‘Joker 2

Todd Phillips heeft twee nieuwe stills met Joaquin Phoenix vrijgegeven
De regisseur van de aankomende film Joker 2: Madness for Two, Todd Phillips, heeft zijn fans een echt kerstcadeau gegeven door twee nieuwe stills te publiceren van de Joker gespeeld door Joaquin Phoenix en Harley Quinn gespeeld door Lady Gaga. De eerste foto toont de Joker, het centrale personage in de originele film The Joker uit 2019, achter de tralies. Op de tweede foto maakt Harley Quinn, gespeeld door Lady Gaga, haar debuut als de Joker. Ze staart de Joker zonder blikken of blozen aan, met de make-up op een bekende manier op.

Onder de foto’s van de set schreef Todd Phillips felicitaties, en wenste alle abonnees een fijne kerstvakantie en een gelukkig nieuwjaar.

Wat is er bekend over de film “Joker 2: Madness for Two”?
“Joker 2: Madness for Two” wordt gepositioneerd als een project binnen DC Elseworlds (“Other Worlds”) en maakt geen deel uit van het nieuwe universum, waar Peter Safran en James Gunn aan werken sinds ze het stokje overnamen als co-directeuren van DC Studios.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie