Thuis Kino Van de horrorfilm “Alien” wordt een kinderboek gemaakt

Advertentie

Van de horrorfilm “Alien” wordt een kinderboek gemaakt

De makers van de Alien-franchise willen kinderen kennis laten maken met een universum van monsters met zuur in plaats van bloed. Daarom hebben ze besloten tot een vreemd experiment – het uitbrengen van een geïllustreerd boek “A Is for Alien: An ABC Book” gebaseerd op de cult-horrorfilm.

Uitgever Penguin Random House beschrijft het boek als, “In de ruimte zal niemand je horen giechelen terwijl je dit kleine gouden boek leest met personages uit de klassieke film Alien.” Volg Ripley en de rest van de bemanning van de Nostromo op een ruimteavontuur dat het universum van A tot Z laat zien. Deze luchtige reimagining van de iconische “Alien”-film met leuke illustraties zal fans van klein tot groot en verzamelaars van kleine gouden boekjes in het hele universum bekoren. Al sinds 1979 is ‘Alien’ een iconische franchise die het publiek over de hele wereld heeft verrukt.”

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie